x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Steaua pleacă din Ghencea, reunirea de azi e la Mogoşoaia.

Steaua pleacă din Ghencea, reunirea de azi e la Mogoşoaia.

15 Iun 2011   •   21:00
Steaua pleacă din Ghencea, reunirea de azi e la Mogoşoaia.

Finantatorul Stelei, Gigi Becali, isi tine promisiunea de a muta echipa din Ghencea din cauza conflictului cu Ministerul Apararii. Becali a anuntat aseara ca echipa se va pregati incepand de azi, de la reunirea lotului, la baza FRF de la Mogosoaia, iar primele meciuri din viitorul campionat le va disputa la Buzau, pana cand lucrarile la National Arena vor fi finalizate.

"Echipa se va antrena la Mogosoaia. Valeriu Argaseala s-a intalnit azi cu Mircea Sandu si au ajuns la o intelegere, iar contractul va fi semnat saptamana viitoare. Mircea Sandu a zis ca e in interesul echipei nationale ca Steaua sa se antreneze la Mogosoaia si nu la Clinceni. Lipit de gardul cu baza de la Mogosoaia, Teia Sponte are are o cladire de birouri. Am zis ca toate birourile se vor muta acolo, la Teia", a spus Becali la GSP TV.

"Azi am dat ordin sa concedieze toti oamenii de la stadion, iar paza va ramane injumatatita, pentru ca trebuie sa ne pazim bunurile pe care le avem acolo. Oamenilor care se ocupa de terenuri le-am zis ca nu mai avem nevoie de ei. Am spus ca nu vom mai face nici un joc. Nu mai stau sa ma cert cu toti nebunii. Vom face o strategie pentru a ne recupera bunurile. Vom cere in instanta un termen de sase luni de zile sa le luam", a adaugat Becali.

"Primele doua meciuri le vom juca la Buzau pentru ca nu e gata pana atunci National Arena. Trebuie votata in Consiliu de Administratie al Primariei licitatia prin care va fi desemnata firma pentru ingrijirea stadionului. Pana atunci, Primaria va imputernici alte servicii pentru a negocia contracte pe termen scurt. Nu mai exista nicio varianta ca Steaua sa mai joace in Ghencea sezonul viitor. Mai e doar o posibilitate. Daca presedintele Traian Basescu se implica in asta, sa vorbeasca cu consilierii de la sport sa le spuna celor de la armata sa termine cu circul, pentru ca Steaua nu e bataia lor de joc", a incheiat finantatorul Stelei.

×
Subiecte în articol: steaua reunire mogosoaia liga 1 fotbal intern