x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Steaua şi-a găsit, în sfârşit, antrenor: Este israelianul Ronny Levy!.

Steaua şi-a găsit, în sfârşit, antrenor: Este israelianul Ronny Levy!.

10 Iun 2011   •   05:47
Steaua şi-a găsit, în sfârşit, antrenor: Este israelianul Ronny Levy!.

Managerul Stelei, Mihai Stoica, a anuntat asera ca ros-albastrii si-au gasit un nou antrenor si ca numele acestuia va fi anuntat de catre Gigi Becali in cursul zilei de azi. Desi MM Stoica a evitat sa pronunte numele fostului sau colaborator de la Unirea Urziceni, alesul oficialilor stelisti este israelianul Ronny Levy, acesta urmand sa-si inceapa mandatul in Ghencea odata cu startul pregatirilor de vara, care va avea loc pe 16 iunie.

"Nu dau nici un detaliu despre viitorul antrenor al Stelei. A fost o oferta semi-oficiala pentru Boloni. I-am trimis un e-mail in care i-am prezentat oferta noastra. El ne-a cerut un termen pe care nu-l puteam accepta. Intr-o saptamana incepem pregatirile. Nu puteam sa asteptam asa cum a facut Rapidul. Imi doream foarte mult sa lucrez cu Boloni. E un antrenor cu un CV foarte bun. A castigat campionatul si Cupa in Portugalia. Si nu cu Benfica sau Porto. A castigat titlul in Belgia. Si nu cu Anderlecht sau Bruges. Maine (n.r.- vineri), Gigi Becali va numi noul tehnician si va afla toata lumea. Mai asteptam o confirmare din partea lui, dar cred ca totul e rezolvat. Nici un antrenor nu a refuzat Steaua in aceasta vara", a declarat Mihai Stoica la Digi Sport.

Miercuri, Gigi Becali a anuntat ca noul antrenor al Stelei va fi ales dintre Petre Grigoras, Toni Conceicao si Cristiano Bergodi. Aseara, intr-o interventie telefonica la GSP TV, Gigi Becali a vorbit si el despre noul antrenor al Stelei: "Numai timpul va demonstra daca Levy are sau nu valoare de Steaua. Eu inca discut cu alti antrenori. Levy a spus ca daca este vorba de Steaua pleaca imediat de la clubul sau. Asta se intampla alaltaieri. Astazi s-a vorbit mai serios cu el si i s-a facut o oferta. Poate nu va fi de acord cu ea".

Levy, in varsta de 44 de ani, este un fost international israelian si a antrenat in ultimul sezon echipa de prima liga israeliana Beitar Ierusalim, cu care a terminat pe locul 11. A mai pregatit formatiile Maccabi Haifa, cu care a cucerit trei titluri de campion, intre 2003 si 2006, si Maccabi Petah Tikva, in turul sezonului 2009/2010. In returul aceluiasi campionat, Levy a antrenat pe Unirea Urziceni, cu care a terminat pe locul secund, calificandu-se in turul 3 preliminar al Ligii Campionilor.

×