x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Steaua - Twente Enschede 0-1. Visul lui Ggi Becali, finala Europa League, s-a mai estompat puţin...

Steaua - Twente Enschede 0-1. Visul lui Ggi Becali, finala Europa League, s-a mai estompat puţin...

16 Feb 2012   •   18:59
Steaua - Twente Enschede 0-1. Visul lui Ggi Becali, finala Europa League, s-a mai estompat puţin...

Steaua a oferit mostra perfecta de pedalare in gol, pierzand fara drept de apel, chiar daca scorul, stabilit la limita, ar putea contrazice aceasta concluzie. Cu un joc steril, in care au aparut doar doua, trei "floricele", daca putem eticheta astfel situatiile de gol ale trupei lui Ilie Stan, Steaua a dat impresia ca ar mai fi putut juca pana vineri fara sa inscrie.

Astfel, primavara s-a cam incheiat inainte de a incepe pentru Steaua, vazuta de al sau patron drept una dintre combatantele finalei care se va juca pe arena din Capitala peste trei luni...

UPDATE 23:21 - Ola John a profitat de o pasa gresita a lui Chiriches, a interceptat si a inscris cu un sut plasat.

Pe o vreme aproape imposibila, pe un teren acceptabil una peste alta, si in fata unor tribune mai putin populate decat se spera, singura echipa din Liga I ramasa in Europa, Steaua s-a luat la tranta cu Twente Enschede, olandezii aflandu-se la a doua vizita in Romania in acest sezon european, dupa cea efectuata in toamna lui 2011, cu prilejul play-off-ului Champions League, contra Vasluiului.

Inainte de meci, intr-un bar din centrul Capitalei s-a produs un incident intre fanii celor doua echipe, soldat cu ranirea unui suporter olandez.

"Pe numarul de urgenta 112 s-a primit un apel conform caruia a avut loc un incident, echipaje de la Politia Capitalei sunt deja la fata locului si din cate am inteles au fost niste suporteri stelisti care i-au atacat pe olandezi. Un olandez este ranit si un geam este spart. Din declaratiile lor, fanii stelisti au fugit spre gura de metrou", a declarat, conform Mediafax, Alexandru Niculae, purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei.

Acesta a mai spus ca olandezului i s-a acordat primul ajutor de catre politisti, iar dupa ce a refuzat sa primeasca ajutorul medical de specialitate, acesta a fost condus la Sectia 14 de Politie, pentru continuarea cercetarilor.

×
Subiecte în articol: steaua europa league twente enschede