x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern TAS a dat verdictul în litigiul Sânmărtean - Horoba: Jucătorul nu va mai plăti niciun ban!

TAS a dat verdictul în litigiul Sânmărtean - Horoba: Jucătorul nu va mai plăti niciun ban!

27 Sep 2013   •   15:52
TAS a dat verdictul în litigiul Sânmărtean - Horoba: Jucătorul nu va mai plăti niciun ban!

Mijlocaşul formaţei FC Vaslui, Lucian Sânmărtean, a câştigat la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne procesul intentat de agentul Horaţiu Horoba prin care acesta din urmă solicita plata sumei de 200.000 de euro, conform Mediafax.

"Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) a decis în favoarea fotbalistului Lucian Sânmărtean în procesul intentat de impresarul Horaţiu Horoba, pentru plata sumei de 200.000 de euro", se menţionează într-un comunicat al casei de avocatură Grigorescu Ştefănică, cea care l-a reprezentat pe fotbalist.

Procesul a început în anul 2012, când agentul de jucători Horaţiu Horoba s-a adresat Federaţiei Române de Fotbal pentru a obţine 200.000 de euro de la Lucian Sânmărtean, susţinând că aceasta este suma pe care fotbalistul i-o datorează pentru negocierea contractelor încheiate în 2010 şi 2012 cu FC Vaslui. În urma analizei dosarului, Camera Naţională de Soluţionare a Litigiilor din cadrul FRF a respins cererea lui Horoba, în baza probelor aduse care demonstrau că Sânmărtean şi-a negociat singur cele două contracte.

Dosarul a fost apoi trimis către Comisia de Recurs din cadrul FRF, în urma contestării deciziei de către impresarul Horoba şi, ulterior, a ajuns la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne. În acord cu decizia iniţială luată de FRF, TAS a respins definitiv cererea formulată de agentul de jucători, hotărând că acesta nu este îndreptăţit să primească suma solicitată.

×