x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Ţicleanu: "Noi suntem Universitatea Craiova şi nu ne temem de nimeni!"

Ţicleanu: "Noi suntem Universitatea Craiova şi nu ne temem de nimeni!"

11 Feb 2011   •   11:18
Ţicleanu: "Noi suntem Universitatea Craiova şi nu ne temem de nimeni!"

Preşedintele clubului Universitatea Craiova, Aurel Ţicleanu, a declarat, joi seara, la un post de televiziune din Craiova, că îl interesează în acest moment formarea unui grup puternic şi a precizat că jocul echipei creşte de la meci la meci..

"În acest moment ne interesează să formăm un grup puternic, avem nevoie să omogenizăm atât primul 11, în care în acest moment au apărut opt poate nouă jucători noi faţă de ultima etapă din toamnă, dar şi primul 18. Avem zilnic chiar şi în ziua meciurilor câte două antrenamente, poate a apărut şi uşoară oboseală. La ultimul meci, faza defensivă a mers foarte bine, în prima repriză când s-a jucat cu cei patru posibil titulari din prima repriză, bosniacii nu au avut nicio ocazie. Sunt mulţumit de Wendel, care creşte de la meci la meci, dar în mod special de Florin Costea, care uşor, uşor va ajunge la forma din trecut. Mai avem două meciuri în Turcia, vrem să-l vedem acum la lucru şi pe Silvică Lung, care nu a mai jucat de aproape o jumătate de an. Poate vor mai veni unul, doi jucători, de acest lucru se ocupă Laurenţiu şi Nicolo. Sunt sigur că la ora meciului cu Steaua vom arăta bine", a spus Ţicleanu.

Una dintre speranţele Craiovei, atacantul Mihai Roman, este în acest moment golgeterul echipei în meciurile de verificare, el marcând două dintre cele şase goluri din acest an. Roman nu se teme de concurenţa din atac cu fraţii Costea. "Aştept să înceapă campionatul, să facem meciuri bune şi să strângem cât mai multe puncte în clasament. Am înscris mai multe goluri în meciurile amicale, sper să vină şi în campionat, dacă o să joc. Sper să intru în cât mai multe meciuri, dar este decizia antrenorului. În campionat, orice adversar vom avea, va trebui să facem tot posibilul să câştigăm, nu contează că va fi Steaua sau oricare altă echipă", a afirmat el.

Roman nu se teme de retrogradare şi este convins că toţi cei care spun acum că Universitatea Craiova va retrograda vor fi dezamăgiţi la finalul sezonului. "Noi suntem Universitatea Craiova şi nu ne temem de niciun adversar. Îi lăsăm să vorbească pe cei care spun că vom retrograda, noi ne facem treaba şi vom vedea la finalul sezonului ce va fi", a adăugat fotbalistul.

×