x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Tinerii Craiovei sunt optimişti: "Îi lăsăm pe stelişti să creadă că le va fi uşor!"

Tinerii Craiovei sunt optimişti: "Îi lăsăm pe stelişti să creadă că le va fi uşor!"

10 Feb 2011   •   12:19
Tinerii Craiovei sunt optimişti: "Îi lăsăm pe stelişti să creadă că le va fi uşor!"
Sursa foto: /Intact Images

Mijlocaşul Universităţii Craiova, Olivian Surugiu, revenit în pauza competiţională după împrumutul la Gaz Metan CFR Craiova, îşi doreşte să debuteze într-un meci oficial pentru formaţia antrenată de Nicolo Napoli şi să fie păstrat în lotul pentru returul Ligii I.

"Pentru mine este primul cantonament cu echipa mare a Universităţii. Sunt bucuros că mă aflu aici şi sper să demonstrez că am valoare pentru a ramâne în lot. Joc pe ambele părţi, nu contează, însă domnul Napoli va decide şi voi face ceea ce îmi cere antrenorul. Aştept să debutez la echipa mare şi sper să demonstrez că merit să rămân", a spus Surugiu.

Tânărul fotbalist oltean este încrezător în proiectul lui Nicolo Napoli, care se bazează mai mult pe jucătorii tineri. "Mă înţeleg foarte bine cu toţi colegii din lot, atmosfera din cadrul echipei este una foarte bună. Totul merge foarte bine, în ciuda a ceea ce se scrie şi ce se aude prin presă. Suntem foarte mulţi jucători tineri. Multe echipe de valoare din Occident au tineri în lot şi îmi doresc să arătăm că Universitatea se poate baza pe noi în viitor", a mai spus mijlocaşul de 20 de ani.

Fundaşul echipei Universitatea Craiova, Alin Buleică, a menţionat că în primul meci oficial al anului, cu Steaua, jucătorii "roş-albaştri" se vor înşela dacă vor crede că au un meci uşor. "Începem meciurile oficiale cu Steaua, sperăm să începem cu dreptul şi să obţinem un rezultat bun. Îi lăsăm să creadă că le va fi uşor la Craiova, dar noi sperăm să îi învingem. Vor fi schimbări în echipa noastră, antrenorul se bazează pe tineri şi sperăm să ajungem cât mai mulţi în primul unsprezece. Deocamdată suntem la retrogradare, sperăm să începem cu dreptul, să urcăm în clasament şi să nu avem probleme la final", a precizat Buleică.

×