x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Toni Petrea și-a dat demisia de la FCSB. Gigi Becali a început să caute antrenor

Toni Petrea și-a dat demisia de la FCSB. Gigi Becali a început să caute antrenor

25 Iul 2022   •   11:39
Toni Petrea și-a dat demisia de la FCSB. Gigi Becali a început să caute antrenor
Sursa foto: Hepta

Toni Petrea a demisionat de la FCSB după ce echipa a pierdut meciul cu Rapid. Anunțul a fost făcut de finanțatorul Gigi Becali.

„Toni e la echipă acum, a zis că pleacă. Am vorbit de dimineaţă cu el, a zis că e la echipă, a zis nea Gigi, dacă echipa nu joacă, înseamnă că am o problemă eu, antrenorul. Nu înţeleg ce se întâmplă, mai bine plec eu şi poate se întâmplă ceva. Pleacă de la echipă, eu i-am zis să stea, el a zis că e mai bine să plece, poate se califică echipa. I-am zis «Bine, Toni. Cum zici tu». Da, pleacă acum“, a declarat Gigi Becali la Pro Arena.

„Deocamdată nu am înlocuitor. Am vorbit cu Vali (n.r- Argăseală), iar 30 de zile putem să stăm fără antrenor. Avem timp să identificăm. Și așa, la situația care e... Ce va fi, va fi. Pe bancă va fi staff-ul actual. Va sta Pintilii dacă e voie.

Mă consult cu oamenii să vedem cum e bine. Ar fi bine să vină un antrenor până joi. Eu știu că ne calificăm și antrenorul ar veni cu o victorie, ar veni pe cai mari”, a mai adăugat Becali.

Întrebat de Nicolae Dică, Gigi Becali a spus acesta ar putea fi o soluție pentru banca roș-albaștrilor. 

„Dică e o variantă. E un om cuminte. Pot lucra toată viața cu el. Am lucrat și am avut rezultatele cu el. Și ca jucător, și ca antrenor”, a mai spus Gigi Becali la ProArena.

FCSB va juca, joi (ora 20.30) un meci de totul sau nimic, în returul cu Saburtalo (Georgia) din turul II preliminar al Conference League, însă nu se ştie cine va sta pe bancă pentru a prelua ordinele patronului.
 

×
Subiecte în articol: Toni Petrea gigi becali