x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Traore, aproape de un transfer la echipa lui Dan Petrescu

Traore, aproape de un transfer la echipa lui Dan Petrescu

06 Feb 2011   •   17:06
Traore, aproape de un transfer la echipa lui Dan Petrescu
Sursa foto: /Intact Images
150448-146133-traore1.jpg

Atacantul campioanei CFR Cluj, Lacina Traore, este aproape de un transfer la echipa lui Dan Petrescu, Kuban Krasnodar. Cele două cluburi au ajuns aseară la un acord de principiu şi Traore a plecat azi în Spania, unde este cantonată Kuban, pentru a efectua vizita medicală la o clinică privată.

Dacă totul va decurge fără probleme, CFR va primi 5 milioane de euro în schimbul ivorianului, 4 pe loc şi încă unul la vară, plus 10 la sută din suma unui eventual tranfer ulterior.

Transferul a fost confirmat şi de căpitanul echipei clujene, Ricardo Cadu. "E adevărat că a plecat din cantonament. Pentru CFR e un transfer bun, dar nu ştiu dacă e bine şi pentru jucător, merita să plece la o echipă mai bună. În continuare sperăm la titlu şi va fi foarte greu fără Traore, era cel mai bun jucător din România. Foarte bine totuşi că a plecat, îi avem pe Kapetanos, Bud...Eu cred că Dan Petrescu este unul dintre cei mai buni antrenori, aşa trebuie să fie un antrenor, să spună ce gândeşte", a spus Cadu la GSP TV.

Tot la GSP TV, impresarul Ioan Becali a declarat că transferul s-a făcut fără cunoştinţa lui Dan Petrescu: "Am auzit şi eu de transferul lui Lacina Traore la Kuban. Dan Petrescu nu ştie prea multe lucruri despre acest transfer, sunt echipe unde antrenorii nu sunt întrebaţi atunci când se ia un jucător. Dan Petrescu n-a fost întrebat. Mă bucur dacă s-a făcut acest transfer, sunt bani care îi ajută pe cei de la CFR, jucătorii români îşi vor primi şi ei salariile".

×