x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Tricolorii în carantină: Mutu, Chivu, Săpunaru şi Alexa au probleme medicale şi riscă să nu joace în Bosnia!

Tricolorii în carantină: Mutu, Chivu, Săpunaru şi Alexa au probleme medicale şi riscă să nu joace în Bosnia!

24 Mar 2011   •   11:59
Tricolorii în carantină: Mutu, Chivu, Săpunaru şi Alexa au probleme medicale şi riscă să nu joace în Bosnia!
Sursa foto: /Intact Images

Echipa naţională a României a susţinut în această dimineaţă ultimul antrenament înaintea plecării spre Bosnia, şedinţa de pregătire desfăşurându-se pe stadionul Dinamo. Selecţionerul Răzvan Lucescu nu i-a avut la dispoziţie pe Adrian Mutu şi Cristi Chivu care, din motive medicale, riscă să nu poată juca în meciul de sâmbătă de la Zenica.

Atacantul Fiorentinei este răcit şi are febră mare, fiind lăsat în cantonamentul de la Mogoşoaia alături de antrenorul secund Ştefan Iovan, care este şi el gripat. Căpitanul tricolorilor a fost menajat astăzi, el antrenându-se în sala de forţă de la Mogoşoaia.

Alţi doi tricolori nu au terminat antrenamentul din cauza problemelor. Este vorba despre Cristi Săpunaru, care a părăsit şedinţa din cauza unei viroze stomacale, şi Dan Alexa, care s-a simţit rău şi a vomitat.

Delegaţia României va decola spre Sarajevo la ora 17:00, de pe aeroportul "Henri Coandă".

Partida Bosnia-Herţegovina - România, contând pentru pentru grupa a 4-a a preliminariilor Euro 2012, se va disputa, sâmbătă, la Zenica, de la ora 20:15 şi va fi transmisă în direct de Pro TV.

×