x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Twente, nucă prea tare pentru FC Vaslui

Twente, nucă prea tare pentru FC Vaslui

de Dragos Stoica    |    04 Aug 2011   •   21:00
Twente, nucă prea tare pentru FC Vaslui

Epopeea moldovenilor in Liga Campionilor a fost de scurta durata. Dupa ce sortii le-au harazit in turul trei preliminar pe Twente Enschede, elevii lui Viorel Hizo au sperat dupa tragere, insa realitatea de pe teren a fost mai limpede decat o arata scorul. Cu 0-2 in Olanda si 0-0 pe teren propriu, vasluienii nu puteau emite pretentii la mai mult. Eventual numai la marcarea unui gol in returul disputat miercuri seara pe teren propriu, dar ratarile din debutul meciului aveau sa ramana de consemnat doar in caseta tehnica, nu si pe tabela.

Superioritatea batavilor a fost evidentiata dupa meci si de Viorel Hizo: "Am pierdut calificarea in favoarea unei echipe mai bune ca noi. O formatie care acum patru zile a castigat Supercupa Olandei, invingand Ajax fara drept de apel. Twente este o echipa puternica si ne-a creat probleme. Am inceput jocul bine si ne-am creat ocazii, fara gol insa. Sunt multumit de toti jucatorii, au facut tot ce au putut. Am fost nevoit sa folosesc trei fotbalisti accidentati, Sanmartean, Temwanjera si Jovanovici. Nu poti sa nu gresesti cand ai un astfel de adversar care domina campionatul Olandei de vreo doi ani de zile. Una e sa joci cu Petrolul, alta cu Twente".

De partea cealalta, tehnicianul Co Adriaanse l-a remarcat pe Silviu Balace. "Am venit sa jucam ofensiv, drept dovada bara pe care am avut-o si ocazia lui John. Mi-a placut cum a jucat Balace de la FC Vaslui, acesta fiind pericolul cel mai mare pentru echipa noastra, dupa ce a castigat multe dueluri in fata lui Ruiz, un jucator ofensiv care se retrage mai greu."

"Corect si cinstit, locul nostru nu este in Liga Campionilor, ci in Liga Europa. Practic, am facut un antrenament, avand in vedere ca noi am terminat pe locul trei in campionat"
Adrian Porumboiu

×
Subiecte în articol: europa league fc vaslui