x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern FC U Craiova, victorie dramatică în Superligă. Oltenii au învins pe Sepsi în prelungiri

FC U Craiova, victorie dramatică în Superligă. Oltenii au învins pe Sepsi în prelungiri

de Redacția Jurnalul    |    27 Noi 2023   •   20:50
FC U Craiova, victorie dramatică în Superligă. Oltenii au învins pe Sepsi în prelungiri
Sursa foto: Hepta

Penultima partidă a etapei a 17-a din Superliga României la fotbal masculin dintre U Craiova 1948 și Sepsi OSK Sfântu Gheorghe s-a încheiat luni cu victoria oltenilor, datorită unui gol marcat în minutele suplimentare de joc.

Covăsnenii aveau șansa de a urca pe locul 7 în clasament, cu o victorie, dar au rămas pe 10, cu 20 de puncte.

Blănuță a fost omul meciului pentru gazde, acesta deschizând scorul în minutul 10, după o pasă primită în fața porții de la Chițu.

Covăsnenii au replicat imediat, șii după o primă ratare a lui Aganovic, Safranko la servit în careu pe Matei, care după un prim șut respins de portar, a marcat din a doua încercare, pentru 1-1, în minutul 31.

Cele două echipe au mai avut câte o fază de poartă înainte de pauză, iar după reluare gazdele au semnat două mari ocazii, prin Blănuță, care a trimis de două ori în bara porții lui Niczuly, la interval de doar 2 minute.

Păun a fost la un pas de a aduce oaspeții în avantaj în minutul 84, dar Albu a respins de pe linia porții mingea trimisă cu capul, după centrarea din Corner a lui Varga.

Oltenii au obținut victoria în minutul 2 suplimentar de joc, centrarea lui Chițu din flancul stâng fiind valorificată de Lacroaix, care a trimis mingea în plasă cu o lovitură de cap bine plasată.

U Craiova 1948 rămâne pe locul 14 în clasament, dar se apropie la un singur punct de UTA Arad și Poli Iași și la doar 2 puncte de echipele plasate pe locurile 8-11.

 

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: U Craiova 1948 Sepsi OSK Superliga