x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Un faliment de RĂSUNET în fotbalul românesc

Un faliment de RĂSUNET în fotbalul românesc

03 Feb 2017   •   19:34
Un faliment de RĂSUNET în fotbalul românesc
Sursa foto: lexaarts/Getty Images/iStockphoto

Unul dintre cluburile de referință din istoria fotbalului românesc, FC Brașov, a intrat în ”moarte clinică”. Administratorul judiciar al clubului de sub Tâmpa, Alexandru Cosmin Gheorghe, a explicat căm în urma deciziei Curții de Apel, viitorul galben-negrilor este sumbru: faliment!

 

”Admite apelul declarat de creditoarea AJFP Brașov împotriva sentinței civile 1134/sind 28.09.2016 pronunțată de Tribunalul Brașov, pe care o anulează și, în consecință respinge cererea formulată de creditoarea SC ICIM SA, prin lichidator Top Expert SPRL de repunere în termenul de depunere a planului de reorganizare și trimite cauza spre rejudecare aceleiași instanțe”, este verdictul Curții de Apel. Decizia este definitivă!

După ce Curtea de Apel Brașov a admis apelul Asociaţiei Judeţene a Finanţelor Publice Brașov, firma ce a asigurat în marea majoritate a sezonului actual administrarea FC Braşov, Top Expert SPRL nu mai poate depune planul de reorganizare al clubului.

Cauza va ajunge acum înapoi spre judecare la Tribunalul Brașov, dar sunt șanse infime pentru o decizie favorabilă. Judecătorul ar trebui să accepte întocmirea unui nou plan de reorganizare al FC Brașov, în condiţiile în care termenul pentru depunerea lui a trecut demult.

În ciuda problemelor financiare acute, elevii lui Cornel Țălnar se descurcă destul de bine în Liga 2, unde ocupă locul al treilea (38 de puncte), cu unul mai puțin față de UTA Bătrâna Doamnă, poziție ce asigură prezența la barajul de promovare pentru Liga 1. 

×