x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Un nou scandal Gigi-Mitică: "La LPF e dictatură!", "Doar un tâmpit poate zice asta!"

Un nou scandal Gigi-Mitică: "La LPF e dictatură!", "Doar un tâmpit poate zice asta!"

18 Feb 2011   •   15:49
Un nou scandal Gigi-Mitică: "La LPF e dictatură!", "Doar un tâmpit poate zice asta!"
Sursa foto: /Intact Images
152666-147665-20100809141216013.jpgDecizia Comisiei de Soluţionare a Litigiilor de a-i declara jucători liberi pe Valerică Găman şi Ştefan Bărboianu a pornit un nou război între patronul Stelei, Gigi Becali, şi preşedintele LPF, Dumitru Dragomir. Totul a pornit după ce Becali a acuzat că trei ;efi de comisii, Valentin Cocean, preşedintele Comisiei pentru Soluţionarea Litigiilor, Daniel Florea, preşedintele Comisiei de Recurs, şi Ion Neagu, preşedintele Comisiei de Disciplină, au diverse relaţii cu oameni din fotbal.

"Care comisii sunt independente? Spun eu independenţa comisiilor. Cocean ăla este asociat cu nevasta lui Nicu Badea, are firmă de avocatură, e independent... Ăsta, Florea, eu sunt prieten bun de tot cu el. E independent... Ăla, Doru Neagu, fratele şi copilul lui Dumitru Dragomir. Dacă îi zice Mitică Dragomir «Stai în cap», direct în cap se bagă. E independent ăla", a spus Becali.

În replică, Dragomir a declarat că "numai un tâmpit poate crede că dacă eşti prieten cu cineva nu poţi fi independent". "Oamenii proşti, analfabeţii, cei care n-au pus mâna pe o carte, aşa gândesc. Cei care au făcut avere prin şantaje aşa cred că se întâmplă în viaţă. Dar eu, la Ligă, nu fac şantaj, eu nu fac nimic în afara legii şi a regulamentelor din fotbal", a menţionat preşedintele Ligii.

"La el, la Steaua, ce este când îi face sclavi pe toţi? La noi, la Ligă, este muncă colectivă, la Steaua este dictatură. Dacă spune că sunt amenzile mari, să schimbe regulamentul. Ce, regulamentul l-am făcut eu? Ei, conducătorii de cluburi, au făcut regulamentul", a explicat Dragomir.

×