x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Unirea moare, dar nu se predă

Unirea moare, dar nu se predă

20 Feb 2011   •   19:21

Rămaşi complet descoperiţi atât la nivelul băncii tehnice, cât şi la cel al lotului de jucători, după ce FRF a respins fuziunea cu divizionara secundă Concordia Chiajna, şefii vicecampioanei României s-au regrupat rapid şi au pus în scenă "marea cârpeală".

Aceasta are menirea de a ţine în viaţă echipa ialomiţeană până la finalul stagiunii în curs, astfel încât patronul Dumitru Bucşaru să nu fie nevoit să returneze o mare parte din banii primiţi de la LPF din drepturile tv.

Astfel, în func­ţia de antrenor principal al echi­pei a fost instalat "şomerul" Ma­rian Pană, fostul tehnician al Universităţii Cluj, iar lotul a fost şi el deja completat cu jucători luaţi sub formă de împrumut, de unde s-a putut.

Procedura nu este însă una nouă, Unirea apelând la ea şi în tur, când nu mai puţin de şapte titulari de drept, este vorba de Apostol, Galamaz, Ricardo, Brandan, Bilaşco, Marinescu şi Onofraş, au plecat, în bloc, la Steaua. Singurii jucători expe­rimentaţi din lotul de azi al Unirii sunt Iulian Apostol, revenit de la Steaua, por­tarul Cernea, ex-dinamovistul Blay, Ru­sescu şi Pădureţu. Plus Epa­minonda Nicu, aflat la Unirea încă de pe vremea când era în liga a treia. În primul meci oficial din 2011, Uni­rea va juca vi­neri, în Giuleşti, cu Rapid.

×