x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Universitatea Craiova umilită în Bănie

Universitatea Craiova umilită în Bănie

de Redacția Jurnalul    |    22 Oct 2023   •   21:20
Universitatea Craiova umilită în Bănie
Sursa foto: Hepta

Universitatea Craiova a fost învinsă duminică seara de Petrolul Ploiești, scor 1-3 (0-0), într-un meci contând pentru etapa cu numărul 13 din Superligă. Lupii galbeni urcă pe locul 6 în clasament, la egalitate de puncte cu FC Hermannstadt, locul 5, și FC Farul Constanța, locul 7.

Cele două echipe au trecut repede peste perioada de tatonare și oapeții au bifat prima ocazie în minutul 4, în urma unui contraatac la care Musi a făcut o preluare greșită, în situație ideală.

Mitriță a fost apoi protagonistul primei reprize pentru olteni, șuturile sale nereușind să-l învingă pe Zima.

Musi a deschis scorul în debutul reprizei secunde, valorificând inspirat o centrare în fața porții, la bara a doua, trimisă în spatele apărării de Dumitriu (0-1, min. 57).

Gicu Grozav a dublat avantajul în minutul 70, după un contraatac rapid, la capătul căruia l-a lobat pe Popescu (0-2).

Universitatea Craiova a redus din handicap de la punctul cu var, Jasmin Kurtic transformând un penalty în minutul 74 (1-2).

Grozav ar fi putut face dubla, însă golul său, marcat cu capul, din poziție centrală, din fața porții, a fost anulat pe motiv de ofside, după o lungă analiză VAR, de aproape 6 minute.

„Lupii galbeni” au închis meciul în primul minut suplimentar de joc, cu golul lui Marian Huja, intrat în minutul 75 și care a marcat la revenirea sa după o lungă perioadă de accidentare și recuperare.

Petrolul obține prima victorie după 6 etape și urcă pe locul 6 în clasament, cu 19 puncte, în timp ce Universitatea Craiova rămâne cu 22 de puncte, care o situează pe locul 4.

(sursa: Mediafax)

×