x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Vaslui a ieşit cu fruntea sus din Europa League, Dinamo pe uşa din dos

Vaslui a ieşit cu fruntea sus din Europa League, Dinamo pe uşa din dos

30 Aug 2012   •   20:46
Vaslui a ieşit cu fruntea sus din Europa League, Dinamo pe uşa din dos

FC Vaslui a fost la cateva secunde de o victorie mare, chiar daca nu ar fi fost sinonima cu o calificare miraculoasa in fata marelui Inter Milano.

Dupa 0-2 in tur, trupa lui Sumudica a condus cu 1-0 si 2-1, iar din minutul 35 a evoluat chiar cu un om in plus, dupa eliminarea portarului Castellazzi, care a prefatat penalty-ul transformat de Stanciu.

Palacio a egalat in minutul 76, insa Varela a readus avantajul dupa numai trei minute, profitand de o mare greseala a portarului advers.

Guarin a inchis tabela in ultimul minut de prelungiri, pe contraatac si trimite Interul lui Cristi Chivu, care nu a fost in lot joi seara, in grupele Europa League.

Acolo unde ar fi vrut sa ajunga si Dinamo, numai ca, in cazul cainilor, drumul de la dorinta la puterinta a fost imposibil de parcurs.

Dupa 2-0 in tur, Mettalist Harkov a oferit o noua demonstratie de forta in fata dinamovistilor, care au punctat la impresia artistica doar la golul marcat de Curtean intr-un meci castigat cu 2-1 de sfertfinalista din sezonul trecut al Europa League.

×
Subiecte în articol: dinamo europa league fc vaslui