x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Vasluiul a plecat în Austria, unde va disputa cinci amicale

Vasluiul a plecat în Austria, unde va disputa cinci amicale

01 Iul 2011   •   09:34
Vasluiul a plecat în Austria, unde va disputa cinci amicale

Dupa un stagiu de pregatire de cinci zile in Poiana Brasov, unde Viorel Hizo a pus accent pe pregatirea fizica, FC Vaslui a plecat, vineri dimineata, intr-un cantonament de doua saptamani in Austria, in perioada 1-15 iulie.

Echipa moldava are programate cinci amicale, pana acum fiind cunoscuti patru adversari, toti din campionate din estul Europei.

Vasluienii vor disputa primul meci de verificare pe 3 iulie, in compania formatiei turce Manissaspor, locul 10 in editia precedenta a SuperLigii din Turcia. Doua zile mai tarziu, echipa lui Hizo va intalni vicecampioana Cehiei, Sparta Praga.

In urmatoarele doua jocuri in care isi cunoaste adversarele, FC Vaslui va juca, la 10 iulie, cu ocupanta locului 4 in Rusia, Spartak Moscova, iar in 14 iulie, in ultimul meci al cantonamentului din Austria, va intalni pe Lech Poznan, echipa care a terminat pe locul 5 in Polonia.

FC Vaslui va reveni in tara pe 15 iulie, dupa care, timp de o saptamana, se va pregati pe terenul de antrenament al clubului, in vederea abordarii noului campionat si a meciurilor din preliminariile cupelor europene.

×
Subiecte în articol: fc vaslui fotbal intern viorel hizo