x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Vine era „Baciului”

Vine era „Baciului”

de Mihai Igirosanu    |    11 Oct 2011   •   21:00
Vine era „Baciului”

Desi nu mai are nici o miza pentru echipa nationala, devenit de mult timp una de duzina in Europa, actiunea legata de meciul cu Albania pare a indica exact ce se prefi­gureaza la varful fotbalului romanesc. Dupa o lunga perioada, in care s-a limitat sa critice jocul reprezentativei conduse de fostul selectioner, Razvan Lucescu, impresarul Ioan Becali a revenit in anturajul tricolorilor si langa presedintele FRF, Mircea Sandu. Acest eveniment s-a petrecut dupa ce din Federatie au disparut doua dintre personajele pe care fami­lia Becali nu prea le agreeaza, asta ca sa folosim un termen bland.

Este vorba despre actualul antrenor al Rapidului, Razvan Lucescu, dar si despre fostul director general, Ionut Lupescu. Deja, prin disparitia sferei de influenta a familiei Lucescu din FRF si de la echipa nationala, se prefigureaza implementarea in sistem a unor fosti internationali. Primul venit a fost Jean Vladoiu, unul dintre apropiatii selectionerului Victor Piturca, fostului micut atacant gasindu-i-se un post mai mult de decor, acela de resposabil al relatiei cu suporterii. Marea mutare este insa pregatita in mare secret.

Presedintele FRF, Mircea Sandu, este decis sa nu mai candideze pentru un nou mandat, avand destule responsabilitati la UEFA, dar si pentru ca s-a trezit implicat in destule dosare anchetate de DNA. In conjunctura actuala, inlocuitorul agreat de toata lumea care are un cuvant de spus in aceasta problema, este fostul capitan al echipei nationale, Gica Popescu.

Pentru a intari impacarea cu fa­mi­lia Becali, Mircea Sandu a uitat conflictul cu fostul sau contracandidat de la alegerile din 2005, in­tr­o­du­candu-l deja pe Popescu la Comisia de Disciplina a UEFA, dar si pe listele de observatori internationali.

Dumitru Dragomir, la spital
Presedintele LPF, Dumitru Dragomir, a trecut prin momente extrem de neplacute in dimineata zilei de ieri, la Tirana. Liderul Ligii Profesioniste a acuzat o puternica toxinfectie alimentara, care i-a provocat dureri puternice de stomac. Dragomir a fost transportat la un spital din capitala Albaniei, acolo unde a fost supus unor investigatii complexe si i s-a prescris un tratament cu antibiotice. 'Corleone' spera sa poata fi prezent aseara pe Stadionul Qemal Stafa din Tirana, pentru meciul Albania – Romania. 'Ba, fratilor, era sa mor azi noapte! Am mancat o salata cu ton, sunt sub antibiotice acum!', a declarat Dragomir.

×
Subiecte în articol: Gica Popescu frf mircea sandu fotbal intern