x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Xabi Alonso va ajunge la Bayern și nu la Liverpool dacă pleacă de la Leverkusen – presa germană

Xabi Alonso va ajunge la Bayern și nu la Liverpool dacă pleacă de la Leverkusen – presa germană

de Redacția Jurnalul    |    25 Mar 2024   •   17:00
Xabi Alonso va ajunge la Bayern și nu la Liverpool dacă pleacă de la Leverkusen – presa germană
Sursa foto: Hepta

Sky Germania anunță că Xabi Alonso va ajunge la Bayern și nu la Liverpool dacă va părăsi Bayer Leverkusen în vară. Antrenorul lui Bayer Leverkusen, Xabi Alonso, are de luat o decizie dificilă la finalul sezonului. Jurnalistul Florian Plettenberg susține că au avut loc discuții, nu și negocieri.

Va rămâne la Bayer Leverkusen, unde face minuni în prezent, sau va ajunge la Bayern Munchen sau la Liverpool, ambele fiind, se pare, interesate de el? Aceasta este întrebarea la care fanii a cel puțin trei echipe europene de top așteaptă un răspuns cât mai curând.

Sky Germania anunță acum că, dacă spaniolul va decide să plece de la Leverkusen, va fi pentru Bayern și nu pentru Liverpool.

„Bayern Munchen este încrezătoare că va semna cu el", relatează jurnalistul Sky Germania, Florian Plettenberg.

„Ei fac presiuni pentru el. Dar nu au existat negocieri. Discuții au avut loc. Este dificil să îl aducem, dar Bayern este optimistă.

„Cluburi precum Liverpool, Real Madrid, vor să semneze cu el. Dar dacă va pleca de la Leverkusen în vară, va ajunge la Bayern Munchen și nu la Liverpool", susține jurnalistul de la Sky Germania.

 

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: xavi alonso Bayern Munchen liverpool