x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Accidentarea lui Robben este mai puţin gravă decât s-a estimat iniţial

Accidentarea lui Robben este mai puţin gravă decât s-a estimat iniţial

07 Iun 2010   •   00:00

Federaţia Olandeză de Fotbal (KNVB) a anunţat că accidentarea atacantului olandez Arjen Robben suferită în meciul amical cu Ungaria este mai puţin gravă decât s-a estimat iniţial şi că selecţionerul Bert van Marwijk a decis să nu-l înlocuiască în lotul pentru Cupa Mondială.

Jucătorul lui Bayern Munchen s-a accidentat la coapsa stângă cu câteva minute înainte de finalul partidei de pregătire cu Ungaria, scor 6-1, iar participarea sa la Cupa Mondială părea compromisă. Totuşi, teste medicale suplimentare au arătat că "accidentarea era mai puţin gravă decât s-a estimat iniţial", conform KNVB. "În consecinţă, nu-l voi înlocui pe Arjen. Vreau să-i dau toate şansele de a participa cu echipa noastră la turneu, chiar dacă mai târziu", a declarat Marwijk într-un comunicat.

Robben a suferit o "mică ruptură", a explicat federaţia. El a lipsit la primele două meciuri de pregătire le Olandei, din cauza unor dureri la un şold. "Voi munci din greu în speranţa disputării acestui turneu. Pentru o astfel de accidentare, trebuie un repaus de patru-şase săptămâni. Însă există mijloace noi ce permit recuperarea mai rapidă. Aş putea fi apt într-o săptămână", a declarat şi jucătorul. Data plecării lui Robben în Africa de Sud va fi decisă în zilele următoare.

×
Subiecte în articol: redactie