x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Acoperişul unui stadion din Olanda s-a prăbuşit: un mort şi 14 răniţi

Acoperişul unui stadion din Olanda s-a prăbuşit: un mort şi 14 răniţi

07 Iul 2011   •   11:41
Acoperişul unui stadion din Olanda s-a prăbuşit: un mort şi 14 răniţi

O parte a acoperisului stadionului clubului olandez FC Twente, in orasul Enschede, s-a prabusit, mai multe persoane fiind surprinse sub daramaturi, informeaza BBC News online. Incidentul s-a produs in timpul unor lucrari de constructie la stadionul clubului de fotbal FC Twente.

Conform cotidianului De Telegraaf, autoritatile olandeze au anuntat ca 14 oameni au fost raniti si cel putin una este decedata in urma acestui accident. "O persoana a murit si 14 sunt ranite. Zece persoane sunt la spital si doua sunt in stare grava", a declarat primarul din Enschede, Peter den Oudsten.

Circumstantele accidentului nu sunt clare si au loc cautari pentru a se stabili daca mai sunt persoane blocate sub daramaturi.

Unii martori au vazut, potrivit agentiei de presa olandeze ANP, muncitori care fugeau, in momentul prabusirii acoperisului. "A cazut cu mult zgomot, ca un castel de carti care se prabuseste", a declarat un martor pentru ANP.

Clubul olandez a inceput lucrarile de extindere a capacitatii, la 32.000 de locuri, in luna martie. Presedintese FC Twente, Joop Munsterman, a declarat luna trecuta ca a investit "extrem de multi bani pentru extinderea stadionului pentru ca Twente sa joace sezonul viitor in fata a 30.000 de oameni".

×
Subiecte în articol: twente stadion twente