x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Adrian Mutu, OMul providenţial la Marseille?

Adrian Mutu, OMul providenţial la Marseille?

12 Mai 2011   •   12:48
Adrian Mutu, OMul providenţial la Marseille?
Sursa foto: /EPA

Zilele lui Adrian Mutu la Fiorentina sunt numărate. Atacantul român se pare că nu mai intră în vederile clubului toscan pentru viitorul sezon, iar următoarea destinaţie a sa ar putea fi Ligue 1.

Potrivit site-ului www.topmercato.com, oficialii Fiorentina l-ar fi propus pe Mutu echipei franceze Olympique Marseille, care se află în căutarea unui atacant, de preferinţă liber de contract.

Contractul lui Mutu cu Fiorentina expiră în vara anului 2012, dar clubul toscan doreşte să se despartă de român încă de la finalul acestui sezon din cauza numeroaselor acte de indisciplină ale acestuia.

Conform sursei citate, impresarul Sergio Fortunato s-ar fi întâlnit deja, duminica trecută, cu oficialii lui OM însă dacă aceştia nu vor reuşi să găsească resursele pentru a-i plăti atacantului un salariu de 2,5 milioane de euro net, Mutu va fi oferit, în următoarele zile, unei alte grupări din Ligue 1, AS Monaco, unde evoluează un alt tricolor, Daniel Niculae.

Unul dintre impresarii atacantului Adrian Mutu, Sergio Fortunato, a declarat pentru Footmercato.net că singurul club cu care s-a luat legătură în vederea unui transfer este AS Monaco. "Au existat unele contacte cu AS Monaco, însă nimic oficial. Discutăm că cei de la Fiorentina pentru a înţelege dacă vor să-l lase pe Mutu să plece liber de contract sau nu. Pentru moment, am luat legătura doar cu AS Monaco. Vom vedea la finalul sezonului care vor fi opţiunile noastre. Însă dacă Fiorentina vrea să-l păstreze, Adrian ar fi fericit să rămână la Florenţa, unde se simte foarte bine", a spus Fortunato.

Olympique Marseille ocupă în prezent locul 2 în prima ligă franceză, cu 62 de puncte, după 34 de meciuri, dar are şanse puţine de a depăşi liderul Lille, 69 de puncte, un meci mai mult jucat. AS Monaco se află la polul opus, locul 15 din 20 de formaţii, cu 40 de puncte, unul mai mult decât echipa de pe prima poziţie retrogradabilă (18), Nancy, care are, de asemenea, o partidă în plus.

×