x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Albanezii speră să producă surpriza la Piatra Neamţ

Albanezii speră să producă surpriza la Piatra Neamţ

01 Sep 2010   •   00:00

Fundaşul lui SK Tirana, Andi Lila, este convins că reprezentativa Albaniei poate face o surpriză în meciul cu România de joi, de la Piatra Neamţ, din grupa D a preliminariilor Euro-2012, informează cotidianul Gazeta Albania. "Acea înfrângere usturătoare cu 1-6 în faţa României aparţine trecutului, acum pornim într-o nouă campanie şi vrem să scoatem un rezultat favorabil în România. Este o atmosferă bună la lot şi sunt convins că dacă vom lupta şi vom da totul pe teren putem produce o surpriză la Piatra Neamţ", a spus Lila.

De asemenea, fundașul Admir Teli a precizat că naţionala ţării sale va încerca să debuteze cu dreptul în campania de calificare la Euro-2012. "Vom încerca să dăm totul în debutul acestor preliminarii, trebuie să muncim mult şi să jucăm un fotbal cât mai bun. Începem cu România şi trebuie să debutăm cu dreptul, să scoatem cât mai multe puncte la început pentru a avea un impuls în grupa de calificare la Campionatul European", a declarat Teli.

"Vrem să ne prezentam bine în meciul cu România, încercăm să obţinem un rezultat pozitiv. Venim după o serie de partide amicale bune, în care am avut patru succese şi cred ca avem motivaţia necesară. Vrem să demonstrăm că acest grup poate face meciuri bune şi obţine rezultate frumoase. Ce ni s-a întâmplat nouă în 2007, când am pierdut cu 1-6, se putea întâmpla oricui", a spus şi mijlocaşul Debatik Curri.

Partida România - Albania va avea loc vineri de la ora 21:00, pe stadionul Ceahlăul din Piatra Neamţ.

×
Subiecte în articol: echipa nationala