x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Antrenorul FC Basel: Am meritat golul egalizator. Şansele noastre de calificare sunt intacte

Antrenorul FC Basel: Am meritat golul egalizator. Şansele noastre de calificare sunt intacte

07 Noi 2013   •   09:27
Antrenorul FC Basel: Am meritat golul egalizator. Şansele noastre de calificare sunt intacte

Antrenorul echipei FC Basel, Murat Yakin, a declarat că egalul reușit de campioana Elveției cu Steaua (1-1), miercuri seara, în Liga Campionilor, este unul meritat, având în vedere faptul că echipa sa a dominat repriza a doua.

"În prima repriză meciul a fost dificil de urmărit pentru mine. Steaua a jucat organizat și disciplinat și nu ne-a lăsat prea multe spații. Totuși, nu este nemeritat faptul că am reușit să marcăm golul egalării, pentru că în repriza secundă s-a jucat într-un singur sens", a declarat Murat Yakin după meci.

"Ne-a lipsit norocul pentru a marca la ocaziile de gol pe care le-am avut și precizia ultimei pase uneori a lipsit. Vom încerca să luăm lucrurile pozitive din acest meci. Am luptat foarte bine și am arătat mult caracter. Șansele noastre de calificare sunt intacte", a mai spus tehnicianul elvețian, potrivit Agerpres.

Steaua a deschis scorul pe St Jakob Park, în Grupa E a Ligii Campionilor, prin italianul Federico Piovaccari (17), Basel egalând în prelungiri prin ivorianul Giovanni Sio (90+1).


×