x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Istvan Kovacs, pus la zid de antrenorul Barcelonei: Arbitrul a fost foarte rău

Istvan Kovacs, pus la zid de antrenorul Barcelonei: Arbitrul a fost foarte rău

de Redacția Jurnalul    |    17 Apr 2024   •   16:45
Istvan Kovacs, pus la zid de antrenorul Barcelonei: Arbitrul a fost foarte rău
Sursa foto: Hepta

Antrenorul Barcelonei, Xavi Hernandez, i-a reproșat arbitrului român Istvan Kovacs că i-a anulat grupării catalane șansa pentru un loc în semifinalele Ligii Campionilor. Barcelona a pierdut marți, 1-4, în fața lui Paris Saint-Germain și a fost eliminată din competiție.

După ce s-a impus cu 3-2 la Paris și a condus cu 1-0 pe teren propriu cu un gol marcat de Raphinha în prima repriză a returului sferturilor de finală ale Ligii Campionilor, Barcelona a rămas în 10 oameni din minutul 29, după ce Ronald Araujo a primit cartonașul roșu pentru un fault asupra lui Bradley Barcola.

Antrenorul Barcelonei, Xavi Hernandez, i s-a plâns arbitrului român Istvan Kovacs și a sfârșit prin a primi un cartonaș roșu. Lucru care nu l-a împiedicat să se întoarcă pe teren la fluierul final pentru a-și exprima din nou nemulțumirile față de arbitrajul lui Kovacs, după ce Barca a pierdut cu 4-6 la general, relatează Reuters.

"Arbitrul a fost foarte rău. I-am spus că prestația lui a fost un dezastru. Nu-mi place să vorbesc despre arbitri, dar a avut un impact clar în acest sezon și trebuie spus", a declarat Xavi.

"Suntem foarte supărați și furioși, deoarece cartonașul roșu a fost factorul decisiv în meci. Cu unsprezece eram într-o poziție bună, jucam bine și eram la comandă. Este prea mult să arăți un cartonaș roșu într-un astfel de meci. Este păcat că munca sezonului a fost stricată de o eliminare inutilă", a declarat antrenorul Barcelonei.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: arbitru Istvan Kovacs