x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Arsenal cere 65 milioane de euro pentru Fabregas

Arsenal cere 65 milioane de euro pentru Fabregas

12 Feb 2011   •   16:38
Arsenal cere 65 milioane de euro pentru Fabregas
Sursa foto: /Reuters
151593-049778877-gm1e71q0gab01-rtrmadp-3-soccer-england-cup.jpgClubul englez Arsenal Londra se arată inflexibil în ceea ce priveşte negocierile pentru căpitanul său, spaniolul Cesc Fabregas, pe care nu intenţionează să-l vândă pentru mai puţin de 65 milioane euro, sumă pe o doreşte într-o singură tranşă.

Presa spaniolă a anunţat, zilele trecute, că Real Madrid pregăteşte o super-ofertă de 60 de milioane de euro pentru a-l aduce în această vară pe Fabregas, o operaţiune în care ar putea fi inclus şi transferul francezului Karim Benzema la gruparea londoneză.

Antrenorul "tunarilor", Arsene Wenger, vrea însă cu 5 milioane euro mai mult în schimbul vedetei sale şi nu doreşte ca în tranzacţie să fie inclusă cedarea vreunui jucător, notează Marca.

Precedentul pe care se bazează conducătorii lui Arsenal îl reprezintă transferul la Real Madrid al portughezului Cristiano Ronaldo, în schimbul căruia spaniolii au achitat 96 milioane euro, într-o singură tranşă, clubului englez Manchester United, adaugă cotidianul sportiv madrilen.

O altă echipă interesată de Fabregas este FC Barcelona, clubul la care s-a lansat actualul jucător al londonezilor, însă catalanii au anunţat că au la dispoziţie între 40 şi 45 milioane euro pentru un eventual transfer, cu mult sub pretenţiile englezilor.

×