x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Bănel Nicoliţă e dorit de Olăroiu la Al Ain!

Bănel Nicoliţă e dorit de Olăroiu la Al Ain!

de Istvan Deak    |    24 Mar 2012   •   21:00
Bănel Nicoliţă e dorit de Olăroiu la Al Ain!

Sosit anul trecut din Romania la echipa franceza AS St. Etienne, Banel Nicolita si-ar putea face valizele imediat dupa incheierea sezonului, scrie le10sport.com.

Fostul sau antrenor de la Steaua, Cosmin Olaroiu, astazi la echipa Al Ain, din Emiratele Arabe Unite, il doreste pe Banel in echipa, punandu-l deja pe lista viitoarelor achizitii estivale.

Si nu oricum, ci cu un salariu de trei ori mai mare, cred jurnalistii de la le10sport.com.

'Banel este util echipei, dar ar putea pleca in vara. Seicul Mohamed Obaid Hamad Mucharraf a declarat, de altfel, ca Olaroiu a prezentat o lista cu jucatorii pe care si i-ar dori, adaugand ca va face totul pentru a-i satisface cerintele', noteaza jurnalistii francezi.

Banel Nicolita nu este jucatorul cel mai important al lui Christophe Galtier, dar antrenorul de la St. Etienne conteaza pe el ca mijlocas.

'Romanul cucereste prin vointa sa in orice moment. De la inceputul anului, a participat la 16 (dintre care 13 ca titular) dintre cele 28 de partide disputate din campionat', mai scrie le10sport.com, care se intreaba daca si pretul transferului lui Nicolita se va tripla, cu aceasta ocazie.

×