x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Bătaie pe Mutu: Parma şi Malaga îl doresc mai nou pe Briliant!

Bătaie pe Mutu: Parma şi Malaga îl doresc mai nou pe Briliant!

28 Dec 2010   •   11:19
Bătaie pe Mutu: Parma şi Malaga îl doresc mai nou pe Briliant!

În ciuda faptului că 2010 a fost cel mai negru an din cariera sa, Adrian Mutu este unul dintre cei mai curtaţi fotbalişti din Europa. După Galatasaray şi Napoli, de serviciile Briliantului mai sunt interesate alte două echipe, Parma şi Malaga.

Presa italiană notează că gruparea parmegiană "visează să surclaseze Napoli şi Galatasaray în cursa pentru Mutu". Potrivit cotidianului La Nazione, cei de la Parma au cerut informaţii despre român care este foarte aproape de despărţirea de Fiorentina", scrie site-ul ilsussidiario.net.

Şi site-ul sportal.it scrie că cei de la Parma speră să dea lovitura prin aducerea lui Mutu în atac, ţinând cont de plecarea sigură a lui Bojinov la Beşiktaş. "Tratativele vor fi lungi însă, ţinând cont de interesul puternic al clubului Galatasaray, care va face totul pentru a-l aduce pe Mutu în Turcia", scrie sportal.it.

Adrian Mutu este dorit şi de gruparea spaniolă Malaga, care ar fi oferit 3 milioane de euro pentru transferul internaţionalului român şi un salariu net de 2,5 milioane de euro pentru român, informează site-ul calcionews24.com.

Potrivit sursei citate, Malaga, care l-a transferat pe Enzo Maresca la începutul lunii, îşi continuă "cumpărăturile" în Italia, făcând o ofertă pentru Mutu, care mai este dorit şi de Galatasaray şi Napoli. Malaga i-a mai transferat în această iarnă pe argentinianul Demichellis, de la Bayern Munchen, şi pe Julio Baptista de la AS Roma.

Potrivit site-ului fiorentinanews.com, în timp ce Fiorentina pune condiţii pentru cedarea lui Adrian Mutu şi sosesc tot felul de informaţii privind viitorul românului în Turcia, atacantul a trimis un mesaj clar suporterilor şi clubului. Într-o declaraţie acordată cotidianului Il Giornale, Mutu a precizat că doreşte să evolueze doar la Fiorentina.

Presa italiană a anunţat, săptămâna trecută, că oficialii clubului AC Fiorentina au decis să-l pună pe lista de transferuri pe Adrian Mutu, nemulţumiţi de problemele create de român în ultima perioadă, jucătorul urmând a fi cedat în perioada de "mercato" din ianuarie.

×