x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Bayern Munchen, la a treia înfrângere consecutivă, învinsă de Bochum cu 3-2

Bayern Munchen, la a treia înfrângere consecutivă, învinsă de Bochum cu 3-2

de Redacția Jurnalul    |    18 Feb 2024   •   22:23
Bayern Munchen, la a treia înfrângere consecutivă, învinsă de Bochum cu 3-2
Sursa foto: Hepta

Campioana Bayern Munchen a pierdut cu 3-2, duminică, pe terenul lui VfL Bochum, suferind a treia înfrângere consecutivă în toate competițiile. Campionii au ajuns la opt puncte în spatele liderului din Bundesliga, Bayer Leverkusen. Kane a marcat golul cu numărul 25 în Bundesliga.

Bavarezii, la care Dayot Upamecano a fost eliminat pentru al doilea meci consecutiv, după ce a primit cartonaș roșu și miercuri, în meciul pierdut în Liga Campionilor cu Lazio, au făcut un joc modest, nearătând că ar fi avut puterea de a controla jocul.

Bayern pierduse săptămâna trecută derby-ul din campionat cu Leverkusen și a suferit o înfrângere cu 1-0 în fața italienilor de la Lazio în prima manșă a optimilor.

Campionii au preluat avantajul în minutul 13, prin golul marcat de Jamal Musiala. Cel mai bun marcator din Bundesliga, Harry Kane, ar fi putut face 2-0, dar a ratat din fața porții în minutul 19, șutând peste bară înainte ca jocul să fie întrerupt.

Fanii au început să arunce cu mingi de tenis pe teren în semn de protest față de o investiție străină planificată în Bundesliga.

Astfel de proteste s-au înmulțit în ultimele zile, aproape toate meciurile din campionat, de sâmbătă și duminică, fiind întrerupte pentru scurt timp.

Cele 15 minute de întrerupere a jocului au făcut minuni pentru jocul lui Bochum, Takuma Asano reușind egalarea în minutul 38. Keven Schlotterbeck a reluat apoi cu capul o minge venită din corner, aducând gazdele în avantaj în minutul 44.

Penalty-ul obținut de Kevin Stoeger în minutul 78 a pus capăt meciului după ce Upamecano a fost eliminat pentru că a dat un cot unui adversar în careu.

Kane a marcat al 25-lea său gol în Bundesliga în minutul 87, dar nu a făcut mai mult decât să aducă puțin dramatism pe final, Bochum păstrând cele trei puncte.

Bayern, care urmărește un al 12-lea titlu de campion consecutiv, un record, se află pe locul al doilea cu 50 de puncte, la opt în spatele lui Leverkusen, în timp ce Bochum a urcat pe locul 11 cu 25 de puncte.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: bayern münchen