x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Bayern solicită revenirea imediată a lui Van Bommel de la naţionala Olandei

Bayern solicită revenirea imediată a lui Van Bommel de la naţionala Olandei

12 Oct 2010   •   00:00

Clubul german Bayern Munchen a solicitat oficial revenirea imediată a mijlocaşului olandez Mark van Bommel de la echipa naţională, unde s-a accidentat la un genunchi, în timpul meciului cu Moldova, disputat vineri în preliminariile Euro-2012, informează site-ul oficial al grupării bavareze.

"După o discuţie avută cu medicul nostru Hans-Wilhelm Muller-Wohlfahrt, conducerea clubului Bayern a solicitat şefului Federaţiei Olandeze de Fotbal, Bert van Oostveen, trimiterea imediată a lui Mark van Bommel la Munchen. Stabilirea diagnosticului şi a tratamentului intră sub responsabilitatea medicului nostru", se arată în comunicatul clubului german.

Van Bommel, căpitanul echipei Bayern Munchen, a anunţat, după meciul Moldova - Olanda, scor 0-1, de vineri, că are dureri la genunchi. El ar fi trebuit să joace şi marţi pentru echipa sa naţională, în meciul cu Suedia, din grupa E a preliminariilor pentru CE 2012.

Bayern a hotărât să-l cheme de urgenţă pe Van Bommel la Munchen, după ce un alt mijlocaş olandez al său, Arjen Robben, a fost folosit în echipa reprezentativă la Cupa Mondială din 2010, deşi nu era total recuperat în urma accidentării suferite la 5 iunie (în meciul cu Ungaria), aceasta fiind cauza recidivei care l-a scos de pe gazon cel puţin pentru întreg turul de campionat.

Bayern Munchen este adversara lui CFR Cluj în Grupa E a Ligii Campionilor. Cele două echipe se vor întâlni în următoarele două etape ale competiției, la 19 octombrie și 3 noiembrie.

×
Subiecte în articol: Liga campionilor