x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Beckham speră ca Ronaldo să rămână la Man Utd

Beckham speră ca Ronaldo să rămână la Man Utd

09 Mai 2022   •   22:30
Beckham speră ca Ronaldo să rămână la Man Utd

Manchester United va suferi schimbări majore după un nou sezon dezamăgitor, dar fostul mijlocaș David Beckham speră ca Cristiano Ronaldo să rămână cel puțin încă un an.După ce a fost învinsă cu 4-0 de Brighton & Hove Albion în weekend, United nu poate termina mai sus de locul șase în Premier League.

Echipa de pe Old Trafford l-a numit pe Erik ten Hag, managerul lui Ajax Amsterdam, pentru a-l înlocui pe Ralf Rangnick, antrenor interimar, începând cu finalul actualei campanii, olandezul urmând să reîmprospăteze echipa în timpul sezonului viitor.

Ronaldo a marcat 24 de goluri în toate competițiile în acest sezon, iar Beckham, care a purtat și tricoul cu numărul șapte al lui United, speră ca atacantul în vârstă de 37 de ani să rămână în continuare.

„Este important pentru el - știm cu toții cât de mult înseamnă United pentru el. El face în continuare ceea ce știe să facă cel mai bine", a declarat Beckham pentru Sky Sports, la Grand Prix-ul de la Miami.

„Să faci ceea ce face la vârsta lui este cu adevărat incredibil, așa că sperăm că va continua încă un an sau doi".

Beckham, care a câștigat șase titluri în Premier League la United, a declarat că fanii au rămas alături de echipă în vremuri dificile, ultimul titlu de campion al lui United fiind obținut în sezonul 2012-2013.

„A fost un final de sezon greu. Dar este finalul sezonului, sunt sigur că mulți fani sunt recunoscători pentru asta, pentru că a fost unul greu - plin de suișuri și coborâșuri", a spus el.

„Jucătorii au făcut ceea ce știu să facă cel mai bine, la fel și managerul. M-am întors la stadion acum câteva luni și fiecare scaun era plin, așa că fanii încă mai cred, susțin, se prezintă pentru echipă.

Este ceea ce fac fanii lui United. Nu sunt multe echipe care să fi trecut prin ceea ce au trecut în ultimii ani și încă își umplu stadionul. Vor fi schimbări".

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: david beckham