x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Beckham susţine candidatura Angliei pentru CM 2018

Beckham susţine candidatura Angliei pentru CM 2018

12 Iun 2010   •   00:00
Beckham susţine candidatura Angliei pentru CM 2018

Starul englez David Beckham şi-a luat la revedere de la colegii din naţionala Albionului şi a părăsit cantonamentul acesteia situat în apropiere de Rustenburg pentru a se alătura delegaţiei Comitetului de Candidatură a Angliei pentru Campionatul Mondial din 2018.

Becks, care este vicepreşedintele şi figura centrală a Comitetului Candidaturii engleze, este unul dintre marii absenţi ai Cupei Mondiale din Africa de Sud. vedeta echipei Los Angeles Galaxy nu s-a refăcut după o ruptură a tendonului lui Achile pe care a suferit-o în timpul unui meci jucat, în luna martie, în tricoul lui AC Milan împotriva lui Chievo, în perioada cât a fost împrumutat la formaţia italiană.

Cu toate acestea, Beckham a fost integrat în staff-ul naţionalei Angliei de către selecţionerul Fabio Capello jucând un rol oficios de confident al jucătorilor. În plus, el s-a antrenat cot la cot cu ceilalţi componenţi ai lotului insularilor.

Delegaţia Comitetului de Candidatură a Angliei se află în aceste zile la Johannesburg, unde se desfăşoară lucrările Congresului FIFA. Toţi candidaţii pentru turneele finale ale CM 2018 şi CM 2022 sunt prezenţi la cel de-al 60-lea congres al forului fotbalistic mondial.

Anglia va debuta în Grupa c a CM 2010, astăzi, contra echipei Statelor Unite.

×