x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Beitar Ierusalim îl acuză pe Ronny Levy că a rupt unilateral contractul.

Beitar Ierusalim îl acuză pe Ronny Levy că a rupt unilateral contractul.

10 Iun 2011   •   17:39
Beitar Ierusalim îl acuză pe Ronny Levy că a rupt unilateral contractul.

Clubul Beitar Ierusalim a anuntat, in aceasta seara, pe site-ul oficial, ca ia in calcul luarea de masuri legale impotriva antrenorului Ronny Levy, acuzat ca a renuntat unilateral la contractul semnat cu gruparea din Israel.

"Ca urmare a informatiilor venite din Romania, potrivit carora Ronny Levy a semnat un contract cu Steaua Bucuresti, clubul Beitar vrea sa aduca la cunostinta faptul ca tehnicianul a renuntat unilateral la contractul cu gruparea noastra, incalcand astfel acordul existent intre cele doua parti", se precizeaza in comunicatul citat.

Potrivit sursei citate, Ronny Levy a fost informat atat de patronul Arcadi Gaydamak, cat si de presedintele Itzik Kornfein ca nu poate rezilia unilateral contractul si ca gruparea israeliana ia in calcul luarea de masuri legale impotriva tehnicianului ca urmare a faptului ca acesta nu a respectat clauzele acordului.

Oficialii de la Beitar Ierusalim au anuntat ca se vor intalni saptamana viitoare pentru a numi un nou antrenor in vederea sezonului viitor.

Ronny Levy a antrenat, din ianuarie 2011, formatia Beitar Ierusalim, cu care a incheiat campionatul pe locul 11 in prima liga israeliana.

×