x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Blatter spune că FIFA va lua în discuţie introducerea probei video în arbitraj

Blatter spune că FIFA va lua în discuţie introducerea probei video în arbitraj

29 Iun 2010   •   00:00
Blatter spune că FIFA va lua în discuţie introducerea probei video în arbitraj
Sursa foto: /Reuters

Preşedintele Federaţiei Internaţionale de Fotbal, Joseph Blatter, şi-a cerut scuze, marţi, pentru erorile de arbitraj din optimile de finală ale Cupei Mondiale din Africa de Sud şi a declarat că problema arbitrajului video va fi evocată într-o reuniune a forului mondial, informează AFP.

Elveţianul şi-a prezentat scuzele Angliei şi Mexicului, cele două echipe victime ale arbitrajelor din optimi. "Îmi exprim scuzele faţă de cele două reprezentative, le înţeleg nemulţumirea. Englezii mi-au mulţumit, mexicanii au lăsat capul jos. După aceste momente, ar fi ridicol să nu discutăm despre necesitatea introducerii tehnologiei în arbitraj, la următoarea reuniune a FIFA, programată în 21-22 iulie, la Cardiff", a spus Blatter, adăugând că va fi dezbătută problema mingilor trecute sau nu de linia porţii.

Golul nevalidat englezului Franck Lampard în meciul cu Germania şi reuşita din ofsaid a argentinianului Carlos Tevez în poarta Mexicului au relansat dezbaterile referitoare la necesitatea introducerii probei video în arbitraj, solicitare neagreată de International Board şi de FIFA.

×
Subiecte în articol: cm2010