x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Boloni, aproape de retrogradare: "Ne-ar trebui un miracol"

Boloni, aproape de retrogradare: "Ne-ar trebui un miracol"

01 Mai 2011   •   16:11
Boloni, aproape de retrogradare: "Ne-ar trebui un miracol"
163210-162589-.jpgTehnicianul formaţiei RC Lens, Ladislau Boloni, a declarat că echipa sa, ocupanta penultimului loc în clasamentul campionatului Franţei, se află într-o situaţie aproape fără speranţă şi ar avea nevoie de un miracol constând în succese în toate partidele de până la finalul sezonului.

"Echipa a avut curajul de a reveni după ce am primit golul de 0-1. A fost foarte interesant, pentru că, pe lângă faptul că am marcat goluri frumoase, ne-am şi creat ocazii bune. Din nefericire nu am ştiut să concretizăm acele ocazii. A fost dificil pentru jucători din punct de vedere psihic, dar puţin şi fizic. Ambele echipe au avut o primă repriză foarte bună. Spre final, trebuia să mai rezistăm zece minute şi nu am ştiut să o facem. Din cauza unei lipse de maturitate. În orice caz, când lucrurile iau o turnură urâtă nu mai ai ce să faci. Ne aflăm într-o situaţie complicată. Este aproape fără sprenaţă. Pentru a face ceva, ne-ar trebui un miracol. Acest miracol ar fi succese sută la sută. Nu ştiu dacă putem face asta, dar ne vom pregăti în acest scop", a spus Boloni, informează presa franceză.

Lens a fost învinsă, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 3-2 (1-2), de Lorient, într-un meci din etapa a 33-a a campionatului Franţei. Golurile lui Lens au fost marcate de Demont '35 şi Eduardo '36. Pentru Lorient au înscris Gameiro '21, '84 şi Amalfitano '90+2 (penalti).

RC Lens ocupă, după 33 de etape, locul 19 în clasamentul campionatului francez, cu 30 de puncte, în timp ce Nancy, formaţia de pe poziţia 17, ultima neretrogradabilă, are 38 de puncte.

×