x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Boloni îl laudă pe Mourinho: "Este competent şi foarte inteligent!"

Boloni îl laudă pe Mourinho: "Este competent şi foarte inteligent!"

27 Apr 2011   •   11:55
Boloni îl laudă pe Mourinho: "Este competent şi foarte inteligent!"
Sursa foto: /RCLens.fr

Tehnicianul echipei franceze RC Lens, Ladislau Boloni, l-a lăudat pe Jose Mourinho cu care a avut ocazia să se întâlnească în campionatul Portugaliei pe vremea când românul a antrenat pe Sporting Lisabona, iar lusitanul s-a aflat pe banca echipelor Uniao Leiria şi FC Porto.

"Când am antrenat pe Sporting în perioada 2001 - 2003, l-am văzut pe Mourinho în acţiune, mai întâi la Leiria şi apoi la Porto. L-am văzut când a preluat pe FC Porto, care era pe locul 3, cum şi-a construit echipa şi cum a câştigat Liga Campionilor doi ani mai târziu cu ea. Am putut să-mi dau seama de valoarea şi calitatea sa înainte de a antrena Chelsea, Inter sau Real şi am avut adeseori ocazia de a schimba impresii cu el. Este un om foarte inteligent şi foarte competent mai degrabă decât impresia pe care o lasă că ar fi un personaj arogant şi provocator", a declarat Boloni, conform presei franceze.

Real Madrid şi FC Barcelona se întâlnesc, miercuri, în prima manşă a semifinalelor Ligii Campionilor. Returul este programat în ziua de 3 mai, pe Camp Nou.

×