x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Brazilia a învins Anglia pe Wembley cu un gol marcat de un adolescent de 17 ani

Brazilia a învins Anglia pe Wembley cu un gol marcat de un adolescent de 17 ani

de Redacția Jurnalul    |    24 Mar 2024   •   08:40
Brazilia a învins Anglia pe Wembley cu un gol marcat de un adolescent de 17 ani
Sursa foto: Hepta

Selecționerul Braziliei, Dorival Junior, a declarat că victoria cu 1-0 în fața Angliei, obținută pe Wembley, în primul său meci pe banca tehnică, a reprezentat doar un prim pas spre redresarea echipei de cinci ori câștigătoare a Cupei Mondiale, aflată într-o scădere de formă.

Naționala de fotbal a Braziliei a învins sâmbătă cu 1-0 Anglia pe Wembley, într-un meci amical. Golul a fost marcat în minutul 80 de Endrick, în vârstă de 17 ani, care a devenit cel mai tânăr jucător care a marcat într-un meci internațional de seniori pe Wembley.

"Dacă își păstrează atitudinea pe care a arătat-o până acum, va fi un nume foarte important în fotbalul brazilian și în fotbalul mondial", a spus Dorival despre adolescentul care urmează să ajungă la Real Madrid de la Palmeiras în iulie.

El a spus că a optat pentru a-l aduce pe Endrick de pe bancă în locul mai experimentatului Richarlison deoarece jucătorul lui Tottenham Hotspur încă se recuperează după o accidentare, relatează Reuters.

Brazilia ocupă locul șase în grupa sud-americană de calificare pentru Cupa Mondială din 2026, după o scădere de formă care l-a costat postul de selecționer pe Fernando Diniz în acest an.

 

 

 

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Endrick Brazilia