x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Cadu îl contrazice pe Cârţu: "Oboseala nu este o scuză"

Cadu îl contrazice pe Cârţu: "Oboseala nu este o scuză"

24 Noi 2010   •   09:20
Cadu îl contrazice pe Cârţu: "Oboseala nu este o scuză"

Căpitanul echipei CFR Cluj, Ricardo Cadu, a declarat, marţi, după înfrângerea din Liga Campionilor, 0-1 cu FC Basel, xă oboseala nu poate fi un motiv invocat de jucătorii clujeni pentru înfrângerea din Elveţia.

"Nu cred că oboseala este o scuză. Echipa a alergat, a vrut. Primele minute nu au fost aşa reuşite. Am avut un început foarte slab. Am intrat apoi mai bine în joc, am putut să dăm gol, dar n-am reuşit", a spus Cadu.

Fundaşul portughez a menţionat că jucătorii clujeni vor lupta pentru a reveni în fruntea clasamentului Ligii I după eliminările din Europa şi din Cupa României. "Din păcate acum ne-a mai rămas doar campionatul. Şi acolo e foarte greu, suntem destul de departe, dar trebuie să luptăm", a mai spus el.

Cadu a mai spus că şi-ar dori să lucreze cu antrenorul Gheorghe Hagi la Galatasaray, dar mai are contract cu CFR încă un sezon şi jumătate. "Este un vis să lucrez cu Hagi, dar mai am contract cu CFR", a menţionat Cadu.

Campioana României, CFR Cluj, a fost eliminată din competiţiile europene, după ce a fost învinsă, marţi, în deplasare, cu scorul de 1-0, de echipa elveţiană FC Basel, în etapa a cincea a grupei E a Ligii Campionilor.

CFR Cluj nu mai poate merge nici măcar în 16-imile Ligii Europa fiind dezavantajată de meciurile directe cu FC Basel, după victoria din România cu 2-1 şi înfrângerea din deplasare cu 1-0. Basel mai păstrează şanse de calificare şi în optimile Ligii Campionilor, cu condiţia să învingă în deplasare formaţia Bayern Munchen iar AS Roma să piardă meciul cu CFR Cluj.

×