x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Campionii mondiali au adus trofeul in Spania!

Campionii mondiali au adus trofeul in Spania!

12 Iul 2010   •   00:00
Campionii mondiali au adus trofeul in Spania!
Sursa foto: /Reuters

Noii campioni mondial ai ajuns acasă! La ora locală 14:40, aeronava care i-a adus pe Vicente del Bosque si elevii săi de la Johannesburg a aterizat pe aeroportul Barajas din Madrid, după zece ore de zbor.

Avionul special al companiei Iberia, având inscripţiile "Campionii!" şi "Mândri de echipa noastră", a fost întâmpinat pe pistă de scandările "campionii, campionii" de un grup de angajaţi ai aeroportului.

Primii care au ieşit pe scara avionului au fost selecţionerul iberic şi căpitanul Iker Casillas, flancaţi de preşedintele federaţiei spaniole, Angel Villar. Portarul selecţionatei "la Roja", care a fost desemnat cel mai bun goal-keeper de la CM 2010 a ridicat deasupra capului trofeul Cupei Mondiale pentru a-l arăta celor veniţi să-i întâmpine pe eroii Spaniei.

Cei trei au fost urmaţi de ceilalţi jucători, care erau îmbrăcaţi sport, în tricouri cu inscripţia "Campeones del Mundo" şi cu şorturi în culorile naţionale.

Fotbaliştii şi membrii staff-ului tehnic au fost imediat preluaţi direct de pe pistă de un autocar, care i-a dus la Hotelul Barajas de lângă aeroport. După o vizită la Palatul Regal, unde vor fi primiţi şi felicitaţi de regele Juan Carlos, jucătorii vor face un tur al capitalei Spaniei într-un autobuz descoperit.

Autorităţile locale estimează că pe străzi vor ieşi peste un milion de oameni pentru a-i sărbători aşa cum se cuvine pe eroii ţării.


×
Subiecte în articol: cm2010