x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Capello este dezamăgit de jucătorii săi

Capello este dezamăgit de jucătorii săi

21 Iun 2010   •   00:00
Capello este dezamăgit de jucătorii săi
Sursa foto: /Reuters

Selecţionerul Angliei, Fabio Capello, a declarat că nu înţelege prestaţia jucătorilor săi la Cupa Mondială şi că are sentimentul că ultimii doi ani, petrecuţi la cârma naţionalei Albionului, au fost o pierdere de timp.

"Am sentimentul că în ultimii doi ani am muncit degeaba. Nu ştiu de ce sau cum s-a ajuns aici. Deşi antrenamentele decurg foarte bine, nu înţeleg de ce jucătorii nu afişează la meciuri forma bună de la şedinţele de pregătire. Par să nu reuşească să schimbe viteza. Am fost foarte, foarte lenţi, iar dacă la această Cupă Mondială nu alergi, dacă nu faci presing şi nu te lupţi este foarte dificil. Nu sunt mulţumit pentru că munceşti din greu 20 de zile, faci toate pregătirile, vezi totul la antrenamente, iar pe teren totul este complet diferit. Însă pot să mă uit în oglindă dimineaţa şi să spun: Ai muncit mult, ai analizat totul, pregăteşti totul", a spus Capello.

Fabio Capello a precizat că, în ciuda problemelor, naţionala Angliei mai are o şansă să ajungă în optimile Cupei Mondiale: "Avem o ultimă şansă. Este o provocare foarte mare. Presiunea este mare pentru mine şi pentru echipă, dar există mereu. Şi jucătorii ştiu acest lucru. Sper ca ei să reacţioneze".

Reprezentativa Angliei a obţinut două remize la Cupa Mondială din Africa de Sud, scor 1-1 cu SUA şi 0-0 cu Algeria. Anglia va întâlni în ultimul meci din grupa C, miercuri, naţionala Sloveniei.

×
Subiecte în articol: cm2010