x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Cârţu, suspendat un meci şi amendat cu 10.000 de euro!

Cârţu, suspendat un meci şi amendat cu 10.000 de euro!

01 Dec 2010   •   09:50
Cârţu, suspendat un meci şi amendat cu 10.000 de euro!

140365-.jpg

UPDATE: UEFA l-a suspendat azi pe Sorin Cîrţu pentru un meci în cupele europene ca urmare a incidentului de la Basel, când a spart geamul băncii de rezerve de pe stadionul St. Jakob Park. De asemenea, antrenorul româna primit şi o amendă de 10.000 de euro, informează www.uefa.com.

"A fost doar o defulare a unui antrenor care trăia meciul. M-am înţeles bine cu conducerea. N-am avut nici un fel de resentiment în legătură cu ce s-a întâmplat acolo. În momentul în care l-am văzut pe Bastos accidentat şi doctorul mi-a făcut semn să-l schimb, am realizat că nu mai am cu cine sa-l înlocuiesc şi am răbufnit. Nu ştiu dacă e exagerată decizia. Arbitrul de rezervă a venit la mine şi mi-a spus să ma calmez. Cine a ştiut că geamul o să se spargă? Am avut ghinion. Afară nu s-a dat atât de multă importanţă cum s-a dat aici în România. Este o pedeapsă normală. Vorbesc de moralitate unii care n-au nici o treabă cu asta. Este singurul gest pe care mi-l reproşez cât am fost la Cluj.", a declarat Sorin Cîrţu la Digi Sport.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Comisia de Disciplină a Uniunii Europene de Fotbal (UEFA), care a dictat, marţi, o serie de sancţiuni împotriva echipei Real Madrid, a amânat pentru astăzi luarea unei decizii în privinţa antrenorului român Sorin Cârţu, ca urmare a comportamentului nesportiv în timpul meciului de la Basel din Champions League.

Fostul tehnician al echipei CFR Cluj a avut o ieşire necontrolată în minutul 75 al partidei cu FC Basel din 23 noiembrie, pierdută de ardeleni, scor 0-1, în urma căreia a spart un geam de plexiglas al băncii tehnice a oaspeţilor de pe stadionul "St. Jakob Park".

UEFA va anunţa în cursul zilei de astăzi decizia pe care o va lua împotriva lui Sorin Cîrţu care, a doua zi după meciul de la Basel, a fost demis de la conducerea tehnică a lui CFR Cluj.

×