x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Ce se întâmplă cu jufptbalistul care a avut o altercație cu Florin Andone

Ce se întâmplă cu jufptbalistul care a avut o altercație cu Florin Andone

09 Dec 2017   •   14:50
Ce se întâmplă cu jufptbalistul care a avut o altercație cu Florin Andone

Alejandro Arribas, fotbalistul care a avut o altercaţie cu atacantul român Florin Andone în timpul unui antrenament, se va transfera de la Deportivo La Coruna, a anunţat clubul spaniol, ce a ajuns la un acord cu gruparea mexicană Pumas. 

Arribas, un fundaş central spaniol în vârstă de 28 de ani, va semna cu Pumas după ce va efectua vizita medicală, a indicat La Coruna, fără să ofere alte amănunte despre acest transfer, relatează EFE. 

Venit în vara lui 2015 de la Sevilla, Arribas a marcat două goluri în 57 de meciuri de campionat pentru La Coruna. El a jucat în actualul sezon doar trei meciuri în La Liga, când echipa era antrenată de Pepe Mel, apoi nu a evoluat deloc sub comanda tehnicianului Cristobal Parralo. 

La sfârşitul lui noiembrie, Arribas a avut o altercaţie cu Florin Andone în timpul unui antrenament. Cei doi jucători au fost excluşi din lotul pentru următorul meci al echipei, contra lui Las Palmas, în Cupa Spaniei. 

Arribas a mai fost protagonistul unor incidente asemănătoare în ultimii ani. Fundaşul avea contract cu La Coruna până în vara anului viitor. 

La Coruna este pe locul 17 în campionat, primul deasupra zonei retrogradării, şi o va întâlni sâmbătă acasă pe Leganes, într-un meci din etapa a 15-a. 
AGERPRES

×
Subiecte în articol: Alejandro Arribas florin andone