x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international CFR Cluj a luat bătaie în Cipru și a fost eliminată din Conference League

CFR Cluj a luat bătaie în Cipru și a fost eliminată din Conference League

de Redacția Jurnalul    |    29 Aug 2024   •   22:07
CFR Cluj a luat bătaie în Cipru și a fost eliminată din Conference League
Sursa foto: Hepta

Fotbaliștii de la CFR Cluj au luat bătaie joi, în Cipru. Formația din Cluj-Napoca a fost eliminată din Conference League deși în tur a câștigat cu 1-0.

Partida Pafos-CFR Cluj s-a încheiat cu scorul 3-0. Scorul a fost deschis de brazilianul Jaja în minutul 28. A fost 2-0 peste trei minute prin golul înscris de spaniolul David Goldar, iar golul al treilea a apărut în minutul 49. Atunci a marcat suedezul Muamer Tankovic din penalti. Ciprioții au avut și un gol anulat pentru poziție de ofsaid în prelungirile primei reprize.

În urma acestui rezultat, CFR a ratat calificarea în Conference League care se va desfășura într-un nou format, fără grupe, la fel ca în Champions League și Europa League. Nu vor mai exista meciuri tur-retur, iar fiecare din cele 36 de echipe calificate va disputa 6 meciuri.

La final, se va alcătui un clasament general pe baza punctelor obținute de fiecare echipă. Primele opt clasate vor merge în optimile de finală ale competiției, în timp ce locurile 9-24 vor juca un play-off de calificare, tur-retur. Tragerea la sorți va avea loc vineri.

(sursa: Mediafax)

×