x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Chivu spre Spania sau Anglia: Valencia, Villarreal şi Liverpool, posibile destinaţii pentru român!.

Chivu spre Spania sau Anglia: Valencia, Villarreal şi Liverpool, posibile destinaţii pentru român!.

14 Iun 2011   •   11:17
Chivu spre Spania sau Anglia: Valencia, Villarreal şi Liverpool, posibile destinaţii pentru român!.

Cristi Chivu este foarte aproape de o despartire de Internazionale Milano. Desi la vizita efectuata recent in Romania patronul interist Massimo Moratti declara ca fundasul va ramane pe San Siro cu un salariu mai mare, presa italiana anunta astazi ca fostul capitan al nationalei ar putea ajunge in aceasta vara in Spania sau Anglia.

Fundasul roman ar vrea sa-si prelungeasca conctractul cu Inter Milano, scadent la finalul sezonului 2011-2012, insa se pare ca el nu mai intra in vederile antrenorului Leonardo. Brazilianul i-a si gasit inlocuitor romanului, cel vizat fiind Domenico Criscito de la SSC Napoli.

Conform unei informatii publicata de www.interistaweb.it, primele echipe care si-au manifestat interesul pentru Chivu sunt Valencia si Villarreal, din Primera Division, si Liverpool, din Premier League.

Tuttosport a avansat chiar ipoteza ca spaniolii de la Valencia il vor pe Chivu la schimb cu argentinianul David Banega. Daca acest transfer se va realiza, Cristi va fi singurul roman din Primera si al saselea care a evoluat pentru gruparea "liliacului" dupa Miodrag Belodedici, Adrian Ilie, Sabin Ilie, Dennis Serban si Gabi Popescu.

Presa engleza scrie astazi ca fundasul lui Inter ar putea fi cedat la Liverpool, la schimb cu portughezul Raul Meireles, jucator care este pe placul lui Leonardo. In tranzactia gandita de tehnicianul "cormoranilor", Kenny Dalglish, la schimb ar mai putea fi inclus unul dintre jucatorii Thiago Motta, Diego Milito sau Goran Pandev.

×