x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Chris Smalling promite să "facă istorie" după ce a semnat un nou contract pe doi ani la Roma

Chris Smalling promite să "facă istorie" după ce a semnat un nou contract pe doi ani la Roma

de Redacția Jurnalul    |    16 Iun 2023   •   23:19
Chris Smalling promite să "facă istorie" după ce a semnat un nou contract pe doi ani la Roma
Sursa foto: Hepta

Fostul fundaș englez Chris Smalling a promis să "facă istorie" în Italia, calificând noul său contract cu Roma drept o "onoare". Smalling a semnat un nou contract pe doi ani cu Roma, prelungindu-și șederea în capitala Italiei până în 2025.

"Este o onoare pentru mine să-mi reînnoiesc contractul cu acest club special. Vreau să realizez mult mai multe și vreau ca acest lucru să fie cu această echipă. Sunt încântat să încep acest nou capitol cu voi toți și, împreună, să facem istorie! Vă mulțumesc @OfficialASRoma"."

Fostul fundaș central englez și-a relansat cariera după ce a plecat de la Manchester United în 2019, alăturându-se echipei din Serie A pentru un împrumut inițial, înainte de a face transferul definitiv un an mai târziu.

Experimentat și de încredere, Smalling este la fel de important ca întotdeauna pentru echipa lui Jose Mourinho la vârsta de 33 de ani, participând la 47 de meciuri pentru echipa din capitala Italiei în toate competițiile, în sezonul trecut. El a fost important pentru club în finala Europa League împotriva celor de la Sevilla, încheiată cu o înfrângere la penalty-uri.

În sezonul trecut, el i-a ajutat să cucerească prima ediție a UEFA Conference League UEFA și a fost omul meciului în finala cu Feyenoord.

El a fost subiectul interesului rivalilor din Serie A, Inter și Juventus, și au existat îndoieli cu privire la faptul că va semna un nou contract cu Roma, unele echipe din Premier League fiind, de asemenea, considerate interesate de serviciile sale. Cu toate acestea, jucătorul născut la Greenwich a preferat să rămână la Giallorossi, știind că Mourinho îl consideră în continuare o piesă vitală în planurile sale de viitor.

Fereastra de transferuri din vară este în plină desfășurare, iar Mourinho caută să facă o serie de mutări bine gândite în vederea sezonului viitor. Și, dacă se confirmă zvonurile, antrenorul portughez ar putea să fi încheiat afacerea pentru un nou partener pentru Smalling, în persoana fundașului stânga Evan Ndicka, care se va alătura echipei de la Eintracht Frankfurt, ca jucător liber de contract.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Chris Smalling roma