x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Claudio Ranieri a demisionat de la AS Roma

Claudio Ranieri a demisionat de la AS Roma

21 Feb 2011   •   10:28
Claudio Ranieri a demisionat de la AS Roma
Sursa foto: /Reuters

152957-501434190-gm1e72l0cg001-rtrmadp-3-soccer-italy-ranieri.jpgTehnicianul Claudio Ranieri a demisionat, duminică, din funcţia de antrenor principal al echipei AS Roma, după a patra înfrângere consecutivă a formaţiei din capitala Italiei, 3-4 cu Genoa.

AS Roma, la care portarul Bogdan Lobonţ a fost rezervă, a fost învinsă, duminică, de Genoa, cu scorul de 4-3, după ce în minutul 51 conducea cu 3-0.

"Întotdeauna m-am gândit la binele Romei. După un meci ca acesta de astăzi consider că este necesar un semnal. După fluierul final m-am dus în vestiar pentru a mulţumi echipei pentru prestaţia sa şi m-am hotărât să demisionez", a declarat Ranieri pentru agenţia Ansa.

AS Roma, ocupanta locului opt în clasamentul campionatului italian, la 16 puncte de liderul AC Milan şi la nouă puncte de poziţia a patra ce aduce calificarea în Liga Campionilor, a pierdut ultimele trei meciuri disputate în Serie A şi a suferit o înfrângere, scor 2-3, în LC, în faţa echipei pe care o antrenează Mircea Lucescu, Şahtior Doneţk.

×
Subiecte în articol: fotbal international