x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Consulatul român în Olanda: "Stăm la dispoziţia familiei Neşu"

Consulatul român în Olanda: "Stăm la dispoziţia familiei Neşu"

12 Mai 2011   •   13:48
Consulatul român în Olanda: "Stăm la dispoziţia familiei Neşu"

Reprezentanţii Consulatului general al României în Olanda au declarat în această după-amiază că se află în contact permanent cu clubul de fotbal FC Utrecht, prin intermediul căruia a transmis familiei fotbalistului Mihăiţă Neşu că le stă la dispoziţie în caz de ajutor sau asistenţă consulară.

"Am transmis prin intermediul clubului familiei domnului Neşu că dacă au nevoie de ajutor sau asistenţă consulară le stăm permanent la dispoziţie. Le-am transmis şi datele noastre de contact prin intermediul clubului", au declarat reprezentanţii Consulatului general al României în Olanda.

Mihai Neşu a fost supus, marţi, unei intervenţii chirurgicale de cinci ore, în care i-a fost refăcută o vertebră fracturată din zona cervicală. Medicii au afirmat că operaţia lui Neşu s-a încheiat cu succes, dar nu pot preciza deocamdată cum va evolua starea de sănătate a jucătorului.

Mihai Neşu s-a accidentat la coloană în urma unei ciocniri cu coechipierul său Alje Schut, fiind transportat de urgenţă la spital, unde i s-a descoperit o vertebră cervicală fracturată.

×
Subiecte în articol: fotbal international mihai nesu