x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Cosmin Moţi: "Suntem puţin frustraţi, meritam mai mult din meciul cu Kazahstan"

Cosmin Moţi: "Suntem puţin frustraţi, meritam mai mult din meciul cu Kazahstan"

11 Oct 2016   •   23:04
Cosmin Moţi: "Suntem puţin frustraţi, meritam mai mult din meciul cu Kazahstan"

Jucătorul echipei naţionale de fotbal a României, Cosmin Moţi, a declarat marţi seara, la postul TVR, că este puţin frustrat deoarece, din punctul său de vedere, prima reprezentativă ar fi meritat să câştige partida din deplasare cu selecţionata Kazahstanului.

"Din păcate după acest meci avem câţiva jucători accidentaţi. Suntem puţin frustraţi pentru că meritam mai mult din meciul cu Kazahstan. După parcursul jocului, toată lumea consideră că meritam să câştigăm, însă nu am reuşit să înscriem. Am avut câteva ocazii, dar mingea nu a vrut să intre în poartă azi. Asta e viaţa, trebuie să mergem înainte. Sunt 4 puncte din două deplasări lungi, un teren artificial foarte greu şi cred că până la urmă e bine că nu am pierdut aici. Kazahstanul este o echipă care la Bucureşti nu ar trebui să ne pună probleme", a spus Moţi.

Fundaşul este încrezător în şansele de calificare la Cupa Mondială, chiar dacă România are doar 5 puncte după 3 partide disputate. "O luăm pas cu pas. Din păcate aşa cum s-a întâmplat cu Muntenegru, s-a întâmplat şi azi. Nu am reuşit să profităm de ocaziile pe care le-am avut, dar noi luptăm la fiecare meci. La final vom vedea unde vom fi şi avem încredere că vom merge la Cupa Mondială", a adăugat Cosmin Moţi.

Echipa naţională a României a încheiat la egalitate, scor 0-0, partida din deplasare cu reprezentativa Kazahstanului, contând pentru Grupa E a preliminariilor Cupei Mondiale din 2018.

Sursa: AGERPRES

×
Subiecte în articol: cosmin moti Kazahstan