x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Cristi Balaj va arbitra o partidă din etapa a 4-a, la 3 noiembrie

Cristi Balaj va arbitra o partidă din etapa a 4-a, la 3 noiembrie

06 Oct 2010   •   00:00
Cristi Balaj va arbitra o partidă din etapa a 4-a, la 3 noiembrie
Sursa foto: /Intact Images

Cristian Balaj va arbitra un meci din etapa a IV-a a Ligii Campionilor, la 3 noiembrie, el fiind la a doua partidă pe care o va conduce în acest sezon, în cea mai importantă competiţie rezervată cluburilor. Preşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, Vasile Avram, a declarat astăzi, într-o conferinţă de presă, că prestaţiile arbitrilor români au fost apreciate în meciurile internaţionale.

El a menţionat că pe lângă Cristian Balaj, care va arbitra în etapa a IV-a a Ligii Campionilor, şi Alexandru Tudor va conduce o partidă internaţională, în Liga Europa.

"Alexandru Tudor şi Alexandru Deaconu au obţint calificative excelente în meciurile din cupele europene. Eu şi membrii Comisiei suntem foarte bucuroşi pentru prestaţia lor. Forul internaţional ne apreciază, iar Tudor şi Balaj au mai primit două meciuri de arbitrat în cupele europene. Balaj va arbitra o partidă în Liga Campionilor, la 3 noiembrie, iar Tudor un meci în Liga Europa, la 21 sau 22 octombrie", a spus Avram.

Arbitrul Cristian Balaj a mai condus, în acest sezon, partida dintre AC Milan şi Auxerre, din prima etapă a Grupei G a Ligii Campionilor.

×
Subiecte în articol: Liga campionilor