x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Cristiano Ronaldo, bolnav, ratează meciul lui Al-Nassr din Liga Campionilor Asiei, cu Al-Shorta

Cristiano Ronaldo, bolnav, ratează meciul lui Al-Nassr din Liga Campionilor Asiei, cu Al-Shorta

de Redacția Jurnalul    |    15 Sep 2024   •   23:00
Cristiano Ronaldo, bolnav, ratează meciul lui Al-Nassr din Liga Campionilor Asiei, cu Al-Shorta
Sursa foto: Hepta

Superstarul Cristiano Ronaldo, care suferă de un virus, va rata meciul de deschidere al Ligii Campionilor Asiei cu Al-Nassr, săptămâna aceasta, împotriva celor de la Al-Shorta, în Irak, a anunţat clubul său într-un comunicat de duminică, scrie AFP.

"Căpitanul lui Al-Nassr, Cristiano Ronaldo, nu se simţea bine astăzi şi a fost diagnosticat cu o infecţie virală (...) Prin urmare, nu va călători cu echipa în Irak. Îi dorim căpitanului nostru însănătoşire grabnică", a spus clubul pe reţeaua de socializare X.

Veteranul portughez în vârstă de 39 de ani va trebui, aşadar, să respecte o perioadă de odihnă la Riad. El este aşteptat să revină vineri pentru meciul contra lui Al-Ettifaq, în Saudi Pro League.

Cristiano Ronaldo, care recent a anunţat că are un miliard de următori pe reţelele de socializare, îşi doreşte titlul de campion al Asiei cu clubul său pentru a-şi extinde palmaresul imens pe care-l deţine.

AGERPRES

 

×